TillbakaValkommen.html

Vi söker ett för evigt kärleksfullt hem till vår kille Hugo som nu är kastrat!


Hugo har  lämnat flera fina avkommor efter sig och är nu redo att leva lyxliv som kastrat<3

Han förtjänar det bästa och vi önskar att han får ta stor plats i den nya familjen.

Han är en otroligt social och go kille som älskar att bli kammad och ompysslad. Jag tror han kan passa i de flesta familjer men är ej van vid hundar men med försiktig och långsam introduktion så ska det nog inte vara någar problem och i bästa fall så får han en ny vän för livet<3


Nu hoppas jag på att finna det perfekta hemmet åt honom där han får möjlighet att vistat ute i kontrollerade förhållanden. Gärna hus/villa med eget innätat område i form av altan balkong eller egen kattgård. Idag har vi inga barn i familjen men vi tror han skulle älska det bara man inte pressar honom till en början;)


Hugo har en fantastisk pälskvalitet och med några enkla kammningar så är hans päls skinande blank utan tovor. Han är också snäll och lättsam vid kloklippning.


Hugo är otroligt snäll med andra katter men att introducera vuxna katter med varann är alltid lite svårare och tar längre tid så varför inte passa på att låta en av hans avkommor få följa med ur de befintliga eller planerade kullar vi har så har de alltid sällskap av varann om det inte är så att ni själva spenderar mycket tid hemma;)


Ragdoll är en väldigt sällskapssjuk ras och vill inte bli  lämnad ensam för långa stunder om dagarna.


Hugo har alltid varit en frisk och sund katt och är liv och veterinärvårdsförsäkrad i Agria som medföljer det nya hemmet.

Han är också hälstotestad för hjärta och njurar utan anmärkning innan avel. Vid flytt så kommer han vara veterinärvårdsbesiktad inte äldre än 7dgr samt vaccinerad och med honom följer hans stamtavla.


Hans omplacering är inte brådskande för oss utan det viktigaste är att han hamnar i rätt hem från början <3


Hugo bor idag i Sandviken, Gästrikland och har ni har ett ansvars och kärleksfullt hem att erbjuda vår kille tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer:)


Mvh / Veroniqa

TillbakaValkommen.html

S*Vallhovstassens Hugo Boss

Född/Born 2021-06-11

RAG a 03- Brunmaskad Bicolour (High Mitted)