TillbakaValkommen.html

Vi söker ett för evigt kärleksfullt hem till vår kille Iustin som nu är kastrat!


Iustin har  lämnat flera fina avkommor efter sig och är nu redo att leva lyxliv som pensionär<3

Han förtjänar det bästa och vi önskar att han får ta stor plats i den nya familjen.

Han är en aktiv kille som gärna vill vara med där det händer och är snabblärd och utstuderande så redan i ung ålder så visste han hur man öppnade dörrar;)


Nu hoppas jag på att finna det perfekta hemmet åt honom där han får möjlighet att vistat ute i kontrollerade förhållanden och få utlopp för bus och lek som den aktiva kille han är <3<3<3 Gärna hus/villa med eget innätat område i form av altan balkong eller egen kattgård. Idag har vi inga barn i familjen men vi tror han skulle älska det bara man inte pressar honom till en början;)


Iustin har en fantastisk pälskvalitet och med några enkla kammningar så är hans päls skinande blank utan tovor. Han är också snäll och lättsam vid kloklippning.


Iustin är otroligt snäll mot andra katter och idag går han ihop med en grupp av 4st honor<3


Ragdoll är en väldigt sällskapssjuk ras och vill inte bli  lämnad ensam för långa stunder om dagarna.


Iustin har alltid varit en frisk och sund katt och är liv och veterinärvårdsförsäkrad i Agria som medföljer det nya hemmet.

Han är också hälstotestad för hjärta och njurar utan anmärkning innan avel. Vid flytt så kommer han vara veterinärvårdsbesiktad inte äldre än 7dgr samt vaccinerad och med honom följer hans stamtavla.


Hans omplacering är inte brådskande för oss utan det viktigaste är att han hamnar i rätt hem från början <3


Iustin bor idag i Sandviken, Gästrikland och har ni har ett ansvars och kärleksfullt hem att erbjuda vår kille tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer:)


Mvh / Veroniqa

TillbakaValkommen.html

SE*Busann’s Impressive Iustin

Född/Born 2018-07-27

RAG a 03- Blåmaskad Bicolour (High Mitted)